Mentorointi

Omassa elämässäni toteutunut megaloikka täysin uuteen ja erilaiseen elämään on saamani palautteen mukaan inspiroinut monia. On tullut tunne, että kun "tuokin pystyi ja uskalsi, niin miksen minäkin". Niinpä! Mikset siis sinäkin!

Muutoksen toteuttaminen vaatii usein oman ajattelun selkiyttämistä ja rohkaisua. On todella helpottavaa ja voimauttavaa jutella sellaisen henkilön kanssa, joka ymmärtää, miltä sinusta tuntuu, kun sisäinen äänesi ja viisautesi ohjaa sinua yhä voimakkaammin uuteen suuntaan elämässäsi. Mentoroinnin avulla haluan valaa sinun uskoa, valoa ja rohkeutta omannäköisen polkusi kulkemiseen. 

Mentorointi on keskusteluaikaa sinulle. Sen sisältö voi liittyä työhön, parisuhteeseen tai muuhun elämän osa-alueeseen. Punaisena lankana keskusteluissa on halu muutokseen. Voit käydä mentoroinnissa paikan päällä hoitohuoneella, tai jutella voi myös puhelimitse. Ajan voi varata kerran tai niin usein, kuin koet tarvitsevasi keskusteluaikaa. 

Varaa aikasi tästä www.vello.fi/valonvalke

tai kysy sopivaa aikaa viestillä numerosta 040 7287340. Yhdelle keskustelulle on varattu aikaa 60 minuuttia ja sen hinta on 20€. 

Suunnitteilla on myös ryhmämentorointi samankaltaisessa elämäntilanteessa oleville henkilöille. Kysy lisää jos kiinnostuit!