CHAKRAT

Jos kuulut niihin ihmisiin, joille materiaalinen keho on ainoa todellisuus, mieti, mitä ihmisen kuollessa tapahtuu sille energialle, joka asuu fyysisessä kehossa. Yksi fysiikan laeista sanoo, ettei energia koskaan häviä maailmankaikkeudessa, se ainoastaan muuttaa muotoaan. Kaikkia kehon toimintoja ylläpitävä voima perustuu monimutkaiseen energiajärjestelmään, joka koostuu energiakehoista, chakroista eli energiakeskuksista ja nadeista eli energiakanavista. 

Chakrat sijaitsevat eteerisessä kehossamme. Useimpien ihmisten chakrat ovat läpimitaltaan n. 10 cm. Ne ovat muodoltaan suppilomaisia. Kunkin "suppilon" keskellä olevasta syvennyksestä lähtee kanava selkärankaan ja edelleen sen sisään, tärkeään energiakanavaan sushumnaan. 

Chakrat pyörivät jatkuvasti. Pyörimisliike saa energian virtaamaan chakran sisäosiin, ja jos pyörimisliikkeen suunta muuttuu, säteilee energia ulos chakrasta. Energiaa virtaa chakroihin monista eri lähteistä: maailmankaikkeudesta, tähdistä, luonnosta, kaikkien ympärillämme olevien esineiden ja ihmisten säteilyistä, energiakehoistamme ja kaiken olemassaolomme alkulähteestä. Chakrat säteilevät energiaa suoraan ympärilleen ja muuttavat siten ympäristömme ilmapiiriä. 

Jotta voisimme kokea sisäisen eheyden ja siihen liittyvän voiman, luovuuden, ymmärryksen, rakkauden ja autuuden, täytyy kaikkien chakrojemme olla avoimia ja toimia harmonisesti keskenään. Jos chakramme eivät toimi täysipainoisesti, voimme tuntea sen epämukavana olona monin eri tavoin. Niiden toiminta vaikuttaa fyysiseen, psyykkiseen ja henkiseen hyvinvointiimme.

CHAKRAHOITO

Chakrat voivat olla avoimia, tukkeutuneita tai yksipuolisesti painottuneita. Joskus ne voivat jopa pyöriä väärään suuntaan. Chakrahoidossa kartoitetaan heiluria apuna käyttäen chakrojesi tilanne ennen ja jälkeen hoidon. Hoidossa puhdistetaan, tasapainotetaan ja aktivoidaan chakrojesi toimintaa. Hoidossa keskitytään erityisesti niihin chakroihin, jotka toimivat epäharmonisesti tai vajaatoiminnalla. 

Hoidoissa käytetään kullekin chakralle erikseen tarkoitettua, kunkin chakran omaan värähtelytaajuuteen perustuvaa äänitettä. Äänitteet avaavat chakrojen blokkeja, ja tasapainottavat niiden toimintaa. 

Hoidossa käytetään myös energiakiviä, jotka asetellaan sinun chakrojesi päälle. Kullekin chakralle on oma erityinen kivensä jonka vaikutus on tarkoitettu tehostamaan juuri tietyn chakran mahdollisimman täysipainoista toimintaa. 

Energiakivien ja musiikin hoitaessa sinua puhdistan samanaikaisesti energiakehojasi. Virtautan sinuun päälaessasi sijaitsevan kruunuchakran kautta taivaallista, kirkasta energiaa, joka virtaa chakrojesi läpi aina varpaiden kärkiin saakka puhdistaen, hoitaen ja eheyttäen sinua. Lopuksi ÄitiMaan puhdistava ja voimauttava energia maadoittaa sinut tähän hetkeen. Hoidon kesto on n. 60 minuuttia. Chakrahoitoa on saatavilla myös lyhyempänä (25 min) näytehoitona. 

Hoidossa yhdistyy kolme vaikuttavaa elementtiä: musiikki, energiakivet ja energiahoito. Hoito on todella voimakas, moni on kokenut sen tavallista energiahoitoa huomattavasti voimakkaampana.