CHAKRAT

Jos kuulut niihin ihmisiin, joille materiaalinen keho on ainoa todellisuus, mieti, mitä ihmisen kuollessa tapahtuu sille energialle, joka asuu fyysisessä kehossa. Yksi fysiikan laeista sanoo, ettei energia koskaan häviä maailmankaikkeudessa, se ainoastaan muuttaa muotoaan. Kaikkia kehon toimintoja ylläpitävä voima perustuu monimutkaiseen energiajärjestelmään, joka koostuu energiakehoista, chakroista eli energiakeskuksista ja nadeista eli energiakanavista. 

Chakrat sijaitsevat eteerisessä kehossamme. Useimpien ihmisten chakrat ovat läpimitaltaan n. 10 cm. Ne ovat muodoltaan suppilomaisia. Kunkin "suppilon" keskellä olevasta syvennyksestä lähtee kanava selkärankaan ja edelleen sen sisään, tärkeään energiakanavaan sushumnaan. 

Chakrat pyörivät jatkuvasti. Pyörimisliike saa energian virtaamaan chakran sisäosiin, ja jos pyörimisliikkeen suunta muuttuu, säteilee energia ulos chakrasta. Energiaa virtaa chakroihin monista eri lähteistä: maailmankaikkeudesta, tähdistä, luonnosta, kaikkien ympärillämme olevien esineiden ja ihmisten säteilyistä, energiakehoistamme ja kaiken olemassaolomme alkulähteestä. Chakrat säteilevät energiaa suoraan ympärilleen ja muuttavat siten ympäristömme ilmapiiriä. 

Jotta voisimme kokea sisäisen eheyden ja siihen liittyvän voiman, luovuuden, ymmärryksen, rakkauden ja autuuden, täytyy kaikkien chakrojemme olla avoimia ja toimia harmonisesti keskenään. 

CHAKRAHOITO

Chakrahoidossa kartoitetaan chakrojesi tilanne ennen ja jälkeen hoidon heilurin ja esoteerisen hoitovarvun avulla. Ne chakrat, jotka toimivat epäharmonisesti tai vajaatoiminnalla, valitaan hoidon keskipisteiksi. 

Hoidoissa käytetään kullekin chakralle erikseen tarkoitettua, kunkin chakran omaan värähtelytaajuuteen perustuvaa äänitettä. Äänitteet avaavat chakrojen blokkeja, ja tasapainottavat niiden toimintaa. 

Hoidossa käytetään myös kristalleja, jotka asetellaan sinun chakrojesi päälle. 

Hoitoon kuuluu lisäksi energiahoito, jolla hoidetaan energiakehojasi. Hoidon kesto on n. 60 minuuttia. 

Hoidossa yhdistyy kolme vaikuttavaa elementtiä: äänitteet, kristallit ja energiahoito. Hoito on todella voimakas, moni on kokenut sen tavallista energiahoitoa huomattavasti voimakkaampana.