ENERGIAKENTÄN HÄIRIÖT JA PUHDISTAMINEN  (valtaustilatyöskentely, "clearing", "spirit releasement therapy")

Energiakentän häiriöitä voi aiheuttaa harhaileva henki tai paha silmä. Henkiparantaminen on maapallon vanhin ja yleisin hoitomuoto. Parantajan työn runkona on ajatus sielun kuolemattomuudesta. Mediaaliset kyvyt omaava parantaja pystyy luomaan yhteyden toisessa ulottuvuudessa oleviin henkiin. Kaikki fyysisen kehonsa jättäneet eivät löydä tietä valoon, vaan jotkut jäävät harhailemaan meidän maailmaamme aiheuttaen häiriötä niin mielen kuin kehonkin tasolla. Energiakentän puhdistaminen on sielun vapautusta ja sen ohjaamista valoon.  

Ihmisen kentässä loisivat henkienergiat voivat aiheuttaa ahdistusta, pakkomielteitä ja aggressioita, masennusta ja väsymystä, hän muuttuu yllättäen hyvin vieraaksi, joskus myös ulkoisesti. Tämän muutoksen, mikä voi olla hetkellinen esim. humalatilassa, huomaa mm. ihmisen silmistä. Henkienergiat tuovat mukanaan omat luonteenpiirteensä ja tunnetilansa sairauksiensa aiheuttamia oireita myöten.

Koulutetun, asiansa osaavan ja kykenevän parantajan tekemää energiakentän puhdistusta voi tarvittaessa tehdä kaikille vauvasta vaariin. Joskus myös eläimillä on kentässään häiritseviä energioita ja traumoja. Alaikäiset hoidetaan pääsääntöisesti kaukohoidolla eikä lapsen tarvitse edes tietää, että häntä hoidetaan. 

Hoitava energia virtaa hoitajan ja hoidettavan välillä pienellä aikaviiveellä ja läpäisee kaikki tunnetut esteet ja toimii satojen kilometrien päähän. Se ei ole sidoksissa aikaan eikä paikkaan ja tämä mahdollistaa kaukoparannuksen.

Kaikki ihmistä kiusaavat vaivat eivät kuitenkaan ole mystisen henkimaailman aiheuttamia.  Tasapainoinen energiakenttä on terveen ihmisen luonnollinen olotila ja häiriöt tunnistetaan oireina, kiputiloina, "sairauksina".

Paraneminen on itsesäätelyä ja hoito antaa sysäyksen ja mahdollisuuden tälle prosessille. Jos apua hakeva käsittää energiahoidon samaksi kuin lääkkeiden ottamisen, voi siitä tulla suuri pettymys, sillä sairaus viestii myös muutoksen välttämättömyydestä. Se ei koskaan voi olla oikotie, eikä parantaja voi ottaa kantaakseen ja tehtäväkseen sitä, mistä itse olemme vastuussa.

Hoito sopii kaikenikäisille ja se voi myös avata paranemisen tien silloin, kun sairauden syytä ei lääketieteellisesti voida saada selville tai kun mitkään lääkkeet eivät tuo helpotusta.

TILAT PUHDISTUKSEN KOHTEENA

Tiloja voi puhdistaa aivan samalla tavalla kuin ihmisen energiakenttiäkin. Tilojen puhdistamista teen kaukohoitona valokuvaa apuna käyttäen.

VASTAVOIMA

Vastavoimaksi nimettyä ilmiötä on ollut havaittavissa etenkin pienillä (n. 4-13 vuotiailla) pojilla. Sama on koskenut muutamia tyttöjä, mutta kyseessä ovat pääosin pojat.

Häiriö muistuttaa kohtausta, sillä se ryöpsähtää päälle yllättäen ja muuttaa käytöksen hyvin aggressiiviseksi. Lapsi käy päälle, myös vanhempien ja sisarusten, leikkitovereista puhumattakaan. Minkäänlaista myötätuntoa hän ei tunne kohtauksen ollessa päällä, sen mentyä ohi, kylläkin. Lapsen puhe voi muuttua hyvin karkeaksi, hän tiuskii ja solvaa. Ääni voi muuttua vieraaksi samoin ulkonäkö, varsinkin silmät ja koko olemus jopa niin, etteivät vanhemmat ole tuntea lastaan samaksi. Tilanne rauhoittuu yhtä yllättäen kuin se on alkanutkin, mutta pamahtaa taas päälle jostakin pikkujutusta, esim. katseesta tai muuten vaan. Häiriötä on helppo hoitaa energialla. Mitä nuoremmasta lapsesta on kyse, sitä välittömämpi muutos on.

PAHA SILMÄ ELI KATEUS

Kateus ja myrkyttyneet ihmissuhteet voivat aiheuttaa vakavia ongelmia elämän hallintaan. Sanonta selkään puukottamisesta pitää paikkansa, sillä monet tuntevat kateuden pistävän kivun selässään. Toisen ihmisen lähettämä negatiivinen energia on kuin luoti, joka rikkoo aurakentän suojan. Se voi aiheuttaa alituisia kaatumisia ja kolhuja, työkalut menevät rikki ja tietokone yskiin alituiseen. Epäonni vainoaa kaikilla elämän alueilla. Luonteeltaan se on rappeuttavaa ja tuhoavaa niin kehon kuin mielenkin alueella. Elämä on kuin rämpisi suossa.

Pahimpia kateuden muotoja ovat sisarkateus ja lapsikateus. Selvänäköinen parantaja saa yleensä selville pahan silmän lähettäjän ja pystyy näin katkaisemaan tuhoisan yhteyden. 

Lisää aiheesta:

parantajakoulu.net sekä Katrina Bergin kirjasta Sielu matkalla vapauteen

Mikäli epäilet häiriötä energiakentässäsi tai tilassa, ole rohkeasti yhteydessä p. 040 7287340 (jätä viestillä yhteydenottopyyntö).