KESÄKUUN RETRIITTI PERUUTTU- majoituksen lämminvesikattila hajosi

Saaresta voimaa- retriitti Vaalassa, Oulujärven maisemissa Manamansalossa 

Alkukesän luonto huumaa kaikki aistimme. Luonnon puhkeava vihreys, metsän tuoksut, lintujen laulukonsertit ja Oulujärven laineet ja tyrskyt hämmästyttävät Manamansalossa kulkijaa. Uskomattoman kaunis saaren luonto ja hiljaisuus lumoavat vierailijansa ja kutsuu meitä luontoyhteyteen. Unohdamme arjen kiireet ja velvollisuudet. Viikonlopun tarkoituksena on saada voimaa häkellyttävän kauniista saaren luonnosta ja viettää rentoa, kiireetöntä yhdessäoloa akkujamme ladaten.

Vaalassa, Oulujärven keskellä sijaitseva Manamansalon saari herättää huomiota jo erikoisella nimellään. Nimi ilmeisesti juontuu saaren käyttämisestä hautaamiseen- hiekkaiseen maaperään on ollut helppoa kaivaa viimeiset leposijat manan majoille menneille. Saaressa on pitkiä, hiekkaisia rantoja ja upeat, avarat järvimaisemat. Erinomaiset ulkoilumahdollisuudet useine retkeilyreitteineen ja useat, saaressa olevat, ihanat kirkasvetiset lammet lumoavat ja houkuttavat kulkijaa nauttimaan erityisestä luonnostaan.
Ohjelmassa onkin luvassa rutkasti luonnosta nauttimista: kuljemme saaressa retkeilyreittejä pitkin jylhiä maisemia ihaillen ja pysähdymme nuotiolle eväitä nauttimaan. Reittien varrella on useita laavuja ja nuotiopaikkoja. Illalla saunomme ja vietämme mukavaa yhteistä aikaa. Yhdessä tehden ja touhuten valmistamme viikonlopun ruuat, lämmitämme saunan ja pesuveden, sytytämme pihalle nuotion. Viikonlopun ohjelmassa on myös ryhmäohjausta mm chakrameditaatio ja ryhmäenergiahoito.

Alustava ohjelma: 

  • Perjantaina saapuminen Manamansalon Aurinkorinteelle ( Manamansalontie 2858) klo 17. Majoittuminen ja asettautuminen viikonloppuun.  Iltanuotio ja saunominen, iltapala. Ryhmäenergiahoito.
  • Lauantaina aamupalan jälkeen lähdemme saareen luontoyhteyttä hakemaan. Päivän aikana tietysti syödään hyvin, ja illalla puusauna taas lämpiää. Chakrameditaatio.
  • Sunnuntaina aamupalan jälkeen kootaan viikonlopun antia ja valmistaudumme luonnosta ja yhdessäolosta voimaantuneina ja levänneinä kotimatkalle lounaan jälkeen. 

Yöpyminen ja ruokailut ovat kuvassa olevassa Aurinkorinteen rintamamiestalossa, retromajoituksessa:) Yöpymiseen tarkoitettuja huoneita on 4, ja niissä on sänkyjä 1-3 / huone. Kahdessa huoneessa on parisänky. Patjoja löytyy pari kappaletta. 

Viikonlopun hinta on 259€ ja se sisältää majoituksen, liinavaatteet ja pyyhkeet, pesuaineet, ruokailut sekä ohjelman. Mukaan tarvitset ulkoilukamppeet, hammasharjan:) ja jumppa-alustan meditaatiota ja energiahoitoa varten.

Tarvittaessa kokoonnumme ensin Muhoksella ja lähdemme yhtä matkaa ajamaan kohti Manamansaloa. Ilmoitathan, jos voit ottaa kyytiisi matkustajia tai jos tarvitset kyydin. Matka Muhokselta Manamansaloon kestää reilun tunnin, matkaa on n. 100 km. 


Lisätietoja ja ilmoittautumiset 1.6. mennessä Marianne Inkalalle.Voit ilmoittautua alla olevalla lomakkeella tai p. 040 7287340. Viestiä voi laittaa myös sähköpostitse marianne@valonvalke.com. Saat ilmoittautumisesi jälkeen viestin ja varmistuksen osallistumisestasi. 

Olet lämpimästi tervetullut mukaan aitona, omana itsenäsi!

ILMOITTAUDU TÄYTTÄMÄLLÄ ALLA OLEVAT TIEDOT JA LÄHETÄ: