Energiahoito 30 min                                                             


Energiahoito etänä

Hyvä vaihtoehto silloin, kun et pääse paikalle hoitohuoneelleni. Ennen hoitoa soitan sinulle ja annan ohjeet hoitoa varten. Vastaanottaessasi hoidon, mene paikkaan, jossa voit olla rauhassa ilman häiriötekijöitä. Hoidon jälkeen käymme läpi hoitokokemustasi puhelimitse. Etähoito on yhtä tehokas, kuin paikan päällä vastaanotettava hoito.   

                                                                         

Energiahoito 45 min                                                                                                                

35€


25€

50€


Energiahoito 60 min

Hoitoon ei tarvitse valmistautua etukäteen. Hoidossa ollaan omissa vaatteissa. Hoidossa parantava energia ohjautuu tarvittaviin kohtiin hoitaen niitä tarpeen mukaan. Hoitoon on hyvä varata kokonaisuudessaan aikaa 1,5 tuntia, jotta voimme kiireettä valmistautua hoitotapahtumaan ja hoidon jälkeen varataan aikaa hoitokokemuksen jakamiselle ja hoidosta palautumiselle.


69€


Energiahoito 3x hoitosarja

Yksi hoitokerta kestää kiireettömän valmistautumisen ja hoidosta palautumisen kera n. 1,5 tuntia. Joskus jonkin vaivan hoitamiseen tarvitaan useampi hoitokerta. Tällöin hoitosarja on edullisempi kuin yksittäiset hoitokerrat.

Reikihoito

Hoitoon on hyvä varata aikaa kokonaisuudessaan 1,5 tuntia. Reiki on alun perin japanilainen luonnollisen hoitamisen menetelmä. Sitä voidaan käyttää rentoutumiseen, hyvinvoinnin edistämiseen, kivun lievitykseen ja paranemisen tukemiseen. Sitä käytetään myös uupumuksen hoitoon, päänsärkyihin ja muihin särkyihin, sekä kehon ja mielen jännitystiloihin.

Reikihoito voimistaa kehon omaa immuunipuolustusta ja kehon omia luonnollisia paranemisprosesseja. Hoitaja välittää käsiensä kautta hoidettavaan universaalia elämän energiaa.                                                                                                         

180€

89€
Voit maksaa varaamasi hoidon Vellossa heti varauksen yhteydessä kortilla, paikan päällä pankki/luottokortilla, MobilePaylla tai laskulla. Laskulla voit maksaa myös useammassa erässä.

Saatavilla myös lahjakortit helposti sähköpostiin https://vello.fi/valonvalke/lahjakortit. Lahjakortteja saa myös minulta hoitohuoneilta. 

Muhoksen hoitohuoneella myytävänä myös kiviä ja kristalleja.