Tulevia tapahtumia


Yleisömeediotilaisuus Muhoksella, Valon Välkkeen tiloissa, toukokuussa 2024. Tarkempi ajankohta ja ilmoittautumisohjeet ilmoitetaan lähempänä.

Tervetuloa kokemaan hyvän henkimaailman rakkaudellinen läsnäolo! Ihastuttava  meedio ja henkiparantaja, taiteilija, valokuvaaja ja runoilija Sirpa Raitimo- Jestola tuo viestiä ja ohjausta edesmenneiltä läheisiltänne. 

Olemme tutustuneet Sirpan kanssa toisiimme silloin, kun Valon Välkkeellä oli hoitohuone myös Oulussa. Jaoin Sirpan kanssa hoitohuoneen ihanassa Valon Vintissä Oulun Karjasillalla. Kun keskityin hoidoissani Muhokselle ja luovuin Oulun hoitotilasta, jatkoimme kuitenkin Sirpan kanssa yhteistyötä siten, että hän on tullut pitämään yleisömeediotilaisuuksia Muhokselle. Tällä hetkellä takana on 3 tilaisuutta. Tilaisuudet ovat olleet todella suosittuja, eikä ihme. Ne ovat olleet ilon ja valon tapahtumia, joissa on ollut huikean ihana rakkaudellinen ja yhteisöllinen tunnelma. Tilaisuudet ovat täyttyneet heti, kun ilmoittautuminen on julkaistu.

Sirpaan voit tutusta tarkemmin https://www.sirparaitimoart.fi/ 

Lue lisää tulevista tapahtumista ensimmäisten joukossa!

Liity jakeluun ja vastaanota Valon Välkkeen postia silloin, tällöin ja toisinaan:)

Ainakin silloin, kun tulossa on jokin huippukiva juttu!